سبد خرید
0
علاقه مندی ها
تهیه غذای فرانسوی با سالیکورنیا
ارسال شده توسط      05/30/2023 12:57:52     مقالات سالیکورنیا    نظر 0
تهیه غذای فرانسوی با سالیکورنیا

یکی از غذاهای معروف فرانسوی که می‌توان با سالیکورنیا تهیه کرد، کیش سالاد است. در ادامه، برای شما طرز تهیه کیش سالاد با سالیکورنیا را توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:

- سالیکورنیا: 1 عدد

- پنیر پارمزان: 100 گرم

- گوشت قرمز خرد شده: 200 گرم

- پیاز خرد شده: 1 عدد

- تخم مرغ: 4 عدد

- کره: 50 گرم

- آرد سفید: 200 گرم

- شیر: 150 میلی لیتر

- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سالیکورنیا را با آبکشی و شستن داده و به صورت نازک ورق‌هایی برش دهید.

2. در یک ماهیتابه، گوشت قرمز و پیاز را با کمی روغن سرخ کنید تا گوشت به طور کامل پخته شود.

3. پنیر پارمزان را رنده کنید و روی سالاد بریزید.

4. در یک کاسه، تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یک مایع یکدست تشکیل شود.

5. در یک کاسه دیگر، آرد سفید و کره را با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیری شود.

6. خمیر آرد را روی کف فرم خود با ضخامت حدود 2 سانتی‌متر بریزید و به صورت یک دایره صاف ویکنواخت پهن کنید.

7. ورق‌های سالیکورنیا را روی خمیر آرد قرار داده و سپس گوشت سرخ شده را روی سالیکورنیا بریزید.

8. مایع تخم مرغ را روی گوشت ریخته و سپس پنیر رنده شده را روی آن بریزید.

9. کیش را درون فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی و خشک شود.

10. کیش سالاد را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

11. سپس با یک تیغه تیز، کیش را به قطعات مربعی برش دهید و باسالاد سبزیجات سرو کنید.

کیش سالاد با سالیکورنیا آماده است. این غذای فرانسوی سبک و خوشمزه را می‌توان با سالاد سبزیجات تزئین کرد و با سس فرانسوی سرو کرد. همچنین، می‌توانید از سایر سبزیجات مثل خیار و گوجه فرنگی نیز در تزئین کیش استفاده کنید.

درج پاسخ

Blog Search

مطالب اخیر

برچسب مطالب

PrestaShop

راهنمایی نیاز دارید؟