تاثیر ارتفاع بر روی عطر و طعم قهوه
جغرافیا تاثیر به سزایی بر قهوه و کشت آن میگذارد.
جغرافیا مربوط به قهوه شامل اقلیم، ارتفاع و خاک یا زمین هست
ارتفاع بالاتر دانههای سخت تر،ارتفاع باعث تولید دانههای سخت تر و با تراکم بسیار بیشتر از دانههایی میشود که در ارتفاعات پایینتر رشد میکنند.در برخی مواقع از این دانهها با نام سخت یاد میکنند و از کیفیت بهتری نسبت به دانههای نرمتر برخوردارند.به این دلیل که آنها دارای درصد بیشتری قند هستندقند قهوه نیز رابطه مستقیمی با تن واری (body) قهوه نیز دارد و خیلی احتمال میرود که قند قهوه تاثیر بیشتری از اسیدیتی قهوه برای کیفیت و شدت تن واری روی مغز داشته باشد.در ارتفاعات بالا سوخت و ساز یا متابولیسم کم هست و همین امر شرایط رشد را سخت و کند میکند.
ارتفاع برای قهوه فقط یک لغت نیست.ارتفاع تاثیر مستقیمی بر اندازه، شکل و طعم قهوه ای که استفاده می کنید دارد.
.
درج پاسخ صرف نظر از پاسخ