سبد خرید
0
علاقه مندی ها
قهوه
ارسال شده توسط      12/06/2023 14:45:14     قهوه    نظر 0
قهوه

تاثیر ارتفاع بر روی عطر و طعم قهوه

جغرافیا تاثیر به سزایی بر قهوه و کشت آن می‌گذارد.

جغرافیا مربوط به قهوه شامل اقلیم، ارتفاع و خاک یا زمین هست

ارتفاع بالاتر دانه‌های سخت‌ تر،ارتفاع باعث تولید دانه‌های سخت تر و با تراکم بسیار بیشتر از دانه‌هایی می‌شود که در ارتفاعات پایین‌تر رشد می‌کنند.در برخی مواقع از این دانه‌ها با نام سخت یاد می‌کنند و از کیفیت بهتری نسبت به دانه‌های نرم‌تر برخوردارند.به این دلیل که آنها دارای درصد بیشتری قند هستندقند قهوه نیز رابطه مستقیمی با تن واری (body) قهوه نیز دارد و خیلی احتمال میرود که قند قهوه تاثیر بیشتری از اسیدیتی قهوه برای کیفیت و شدت تن واری روی مغز داشته باشد.در ارتفاعات بالا سوخت و ساز یا متابولیسم کم هست و همین امر شرایط رشد را سخت و کند میکند.


ارتفاع برای قهوه فقط یک لغت نیست.ارتفاع تاثیر مستقیمی بر اندازه، شکل و طعم قهوه ای که استفاده می کنید دارد.

.

درج پاسخ

Blog Search

مطالب اخیر

برچسب مطالب

PrestaShop

راهنمایی نیاز دارید؟