سبد خرید
0
علاقه مندی ها
ترشی سالیکورنیا
ارسال شده توسط      10/28/2022 12:18:08     مقالات سالیکورنیا    نظر 0
ترشی سالیکورنیا

ترشی سالیکورنیا یکی از ترشی‌های خوشمزه و مفید است که می‌توانید در فصل بهار و تابستان از آن استفاده کنید. در ادامه، یک دستور آشپزی ساده برای تهیه ترشی سالیکورنیا را برای شما توضیح خواهم داد:

مواد لازم:

- سالیکورنیا: 1 کیلوگرم

- سیر: چند حبه (به میزان دلخواه)

- زرشک: 1 پیمانه

- نمک، فلفل سیاه، دانه‌های کره، پودر کری: به میزان دلخواه

- آبلیمو: 1/2 پیمانه

- شکر: 1/2 پیمانه

- آب: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سالیکورنیا را با آبکشی و شستن آن به خوبی تمیز کنید و سپس آن را به صورت نازک ورق‌هایی برش دهید.

2. در یک قابلمه، زرشک را با آب بپزید تا به آن نرمی بدهید.

3. سیر را خرد کرده و به زرشک اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، دانه‌های کره و پودر کری را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

4. به مواد مخلوط شده شکر و آبلیمو را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

5. در یک برنجی، لایه‌هایی از سالیکورنیا و مواد ترشی را به ترتیب بچینید6. سپس، ترشی را با آب غلیظ پوشانده و در دمای معمولی به مدت 2-3 روز ترشی کنید تا بوی و طعم مطلوبی به دست آید.

7. پس از مدت زمان ترشی کردن، ترشی سالیکورنیا را در بطری‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

توصیه می‌شود که برای خوردن ترشی سالیکورنیا، از چند روز بعد از ترشی کردن استفاده کنید تا طعم و بوی مطلوب به دست آید. همچنین، می‌توانید برای تنوع در دستور آشپزی خود، مواد دیگری مانند هویج، فلفل دلمه‌ای، کلم و یاقلا هندوانه نیز به ترشی سالیکورنیا اضافه کنید. همچنین، می‌توانید مقدار شکر و آبلیمو را به سلیقه‌ی خود تنظیم کنید تا ترشی دلخواه خود را به دست آورید.

درج پاسخ

Blog Search

مطالب اخیر

برچسب مطالب

PrestaShop

راهنمایی نیاز دارید؟