نمک سبز یا سالیکورنیای تازه محصولی بینظیر از سایت علی آوا. این گیاه را میتوان بجای نمک طعام مصرف کرد این گیاه مزه شور دارد و میتوان جایگزین نمک طعام معمولی کرد.
مناسب برای افرادی که فشار خون دیابت و یبوست دارند. اگر به نمک طعامی که اکثر مردم مصرف می کنند نگاهی بیندازیم متوجه این قضیه می شویم که این نمک تقرییا بصورت خالص 99.9 درصد دارای کلرید سدیم میباشد. ولی این نمک دارای جندین نوع ماده معدنی که بدن نیازمند آن می باشد دارا ست.سالیکورنیا حاوی مقادیر زیادی از پتاسیم، کلسیم، سدیم، منیزیم، آهن و فسفر است. از جمله مواردی که باعث میشود که ماهیچه های سرخرگ خاصیت به خوبی عمل کرده و در پمپاژ خون همانند قلب عمل کرده و به قلب کمک کنند منیزیم و کلسیم می باشد که برای انقباض و انبساط ماهیچه های سرخرگی بکار بگرفته میشود. بدین ترتیب که وجود منیزیم جهت انبساط ماهیچه های سرخرگی بکار گرفته می شود و عدم وجود آن باعث می شود که سرخرگ به حالت منقبض باقی مانده و همانند شلینگی که کمی روی آن فشار می آوریم تا فشار آب بیشتر شود ، باعث ایجاد فشار خون در فرد می شود. بهر حال وجود مواد معدنی پتاسیم کلسیم و منیزیم در کاهش فشار خون الزامی می باشند. عکس این حالت که مصرف زیاد سدیم نیز باعث افزایش فشار خون می شود هم صادق است.
فیبر و مواد موجود در این گیاه باعث رفع یبوست خواهند شد. یکی از دلایلی که در اسلام به خوردن نمک قبل و بعد از غذا سفارش کرده همین مورد می باشد.
با این گیاه یا نمک سبز می شود در غذاهای گوناگون استفاده کرد . از جمله این غذاها میتوان در ترشی،دسر،پلو، همراه با ماهی ،ماکارونی سالاد و ... اشاره کرد . جهت پخت انواع غذای سالیکورنیا به قسمت وبلاگ مراجعه نمایید
نام دیگر این گیاه سالیکورنیا می باشد. شما از این قسمت می توانید در مورد سالیکورنیا مطالعه فرمایید.